Куряча печінка з солодким перцем, редькою та кунжутом

від ТМ Наша Ряба

Хочеться чогось новенького? Приготуйте легку вечерю (або ж обід) зі східними нотами. Проста в приготуванні та смачна, як в ресторані, печінка з солодким перцем не лишить байдужим жодного, хто познайомиться з цією стравою. Спробуйте!

всі рецепти

Інгредієнти

порції 4 +
  • соєвий соус 6 ст. л.
  • часник 1 зубок
  • рослинна олія 2 ст. л.
  • солодкий перець 1 шт
  • куряча печінка 500 г
  • солодке вино 3 ст. л.
  • зелена цибуля 3 стеблини
  • імбир 10 г
  • редька 100 г
  • кунжут 2 ст. л.
  • cooking time40 хвилин
  • caloric content350 Ккал
  • images/second_meal_new.svg друга страва
  • daily meal щоденна страва

Як приготувати

Коментарі

Вам сподобалося? Час залишити коментар: