Локшина з курячими шлуночками

від ТМ Наша Ряба

Рецепт з азійськими нотками — лапша у бульйоні з курячими шлуночками. Готується всього 15 хвилин (за наявності готових інгредієнтів, в тому числі заздалегідь відварених шлуночків). Його можна приготувати за 70 хвилин та вразити близьких своєю новою кулінарною ідею!

всі рецепти

Інгредієнти

порції 2 +
  • рослинна олія 0.5 ст. л.
  • цибуля ріпчаста 20 г
  • сіль, перець за смаком
  • курячі шлуночки 250 г
  • морква 10 г
  • перепелине яйце 2 шт
  • яєчна локшина 40 г
  • курячий бульйон 400 мл
  • петрушка та кріп за смаком
  • cooking time70 хвилин
  • caloric content428 Ккал
  • images/Icon_first.svg перша страва
  • daily meal щоденна страва

Як приготувати

Коментарі

Вам сподобалося? Час залишити коментар: