Теплий салат з курячою печінкою та апельсином

від ТМ Наша Ряба

У цьому салаті всього три інгредієнти, тому може здатися, що він аж занадто простий. Але завдяки поєднанню продуктів утворюється новий неповторний смак, це цілком ресторанна страва! До речі, бальзамічний оцет, що входить до складу соусу, чудово відтінює післясмак салату. Готується салат надзвичайно швидко!

всі рецепти

Інгредієнти

порції 2 +
  • куряча печінка 300 г
  • сіль, перець за смаком
  • кунжут за смаком
  • мед 2 ч. л.
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • апельсини 1 шт
  • зелений салат 1 пучок
  • бальзамічний оцет 2 ч. л.
  • апельсиновий сік 2 ст. л.
  • спеції за смаком
  • cooking time30 хвилин
  • caloric content320 Ккал
  • images/Icon_salad.svg салат
  • festive meal святкова страва

Як приготувати

Коментарі

Вам сподобалося? Час залишити коментар: