Дієтичний паштет з курячої печінки

від ТМ Наша Ряба

Ми пропонуємо вам приготувати дієтичний паштет з курячої печінки! В такому паштеті білка, вітамінів і мінералів не менш, ніж в курячій грудинці.

Кулінари відносять курячу печінку до делікатесів, а дієтологи рекомендують вживати її в оздоровчих і лікувальних цілях.

всі рецепти

Інгредієнти

порції 4 +
  • куряча печінка 250 г
  • лавровий лист за смаком
  • сіль, перець за смаком
  • цибуля 125 г
  • морква 125 г
  • вершкове масло 60 г
  • мелений коріандр за смаком
  • cooking time60 хвилин
  • caloric content43 Ккал
  • images/second_meal_new.svg друга страва
  • daily meal щоденна страва

Як приготувати

Коментарі

Вам сподобалося? Час залишити коментар: